"Νους και Soma...ένα!"

ACT So.M.A.™

 EVIDENCE-BASED LEARNING
Εκπαιδεύσεις​
Συμμετέχοντες
Ώρες διδασκαλίας

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ
ACT SO.M.A TRAINING

Διευρύνει και εμβαθύνει την επίγνωση για το σώμα, το δικό
σας και των άλλων

Θα ανοίξει νέους ορίζοντες στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε την ροή στην κίνηση, και την αρμονία στο σώμα

Θα εμπλουτίσετε τις πρακτικές σας με την ήπια δύναμη του mindfulness

Θα σας δείξει πώς να συνειδητοποιείτε και να ελέγχετε τις λεπτομέρειες της κίνησης

Θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας όταν εργάζεστε με ανθρώπους

Θα βλέπετε αυτούς που σας εμπιστεύονται πιο ανακουφισμένους και ικανοποιημένους από ποτέ.

Εκπαιδευτικοί κύκλοι

Παρέχονται ειδικές τιμές για φοιτητές και ομαδικές εγγραφές 2 ατόμων και άνω

Νέες Η/Μ θα ανακοινωθούν σύντομα

Total Mindfulness Trainings

 • Θέλεις να απαλλαγείς από τα ψυχοσωματικά σου βάρη;
 • Ψάχνεις ανακούφιση από τα “μπλοκαρίσματα” που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σου;
 • Θέλεις να στέκεσαι με αυτοπεποίθηση και να κινείσαι ελεύθερα;
 • Επιθυμείς καλύτερη ποιότητα υγείας και ευεξίας;
 • Ασχολείσαι με επαγγέλματα body/mind, somatics, κίνησης και θέλεις να αναβαθμίσεις τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους πελάτες σου;
 
Η εκπαίδευση ACT So.M.A.™ είναι απαραίτητη για σένα!

Ώρα να γεμίσουμε με νέα πνοή!

‘Σύγχρονη εκπαίδευση για τους επαγγελματίες της κίνησης & εκείνους που νοιάζονται για το σώμα τους’

– 8 ώρες διαδραστικής εκπαίδευσης online, σε πραγματικό χρόνο
– Προσωπική υποστήριξη μέσω email μεταξύ των συναντήσεων, με πρακτικές συμβουλές για βαθύτερη κατανόηση της   εκπαιδευτικής ύλης.
– Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, με σειρά ασκήσεων και ουσιαστικές πληροφορίες
– Μεθοδολογία εφαρμογής του Mindfulness στο ευρύ πεδίο των Somatics.
– Πιστοποίηση εκπαίδευσης από την ISON Psychometrica

Εάν ασκείτε ένα επάγγελμα που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο, το ACT So.m.a. θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε εντυπωσιακά τις παρεμβάσεις σας.

Όλα τα επαγγέλματα που έχουν μια διάσταση body/mind εμπλουτίζονται ουσιαστικά με επιβεβαιωμένες πρακτικές somatics, καθώς αναπτύσσεται ο κλάδος της Somatic Psychology και η πρακτική του mindfulness εισάγεται στους μεγαλύτερους και πιο καθιερωμένους οργανισμούς, μέχρι και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καθιερωμένοι οργανισμοί υγείας, όπως το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας και η Ένωση Αμερικανών Ψυχολόγων συνιστούν με έμφαση τη χρήση mindfulness.

Τα πιο διάσημα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Χάρβαρντ και η Οξφόρδη, έχουν δημιουργήσει ειδικά κέντρα για την υποστήριξη φοιτητών και καθηγητών με τέτοιες προσεγγίσεις.

– Είτε είστε γυμναστές/δάσκαλοι χορού/ δάσκαλοι yoga και άλλων μεθόδων άσκησης
– είτε είστε ψυχολόγοι/σύμβουλοι ψυχικής υγείας
– είτε ασχολείστε με το Mindfulness και θέλετε να εμβαθύνετε στη σωματική του διάσταση
-είτε θέλετε περισσότερη υγεία και ελευθερία στη ζωή σας
το ACT So.M.A.™ είναι για σας!

 • Tense-hold-release-still
 • Εντοπισμός “stuck points”
 • Ανακτώντας τη σωματική “self-agency”
 • «Νιώθοντας» τα συναισθήματα στο σώμα
 • Ενσυνείδητη αυτοφροντίδα
 • Practical self-compassion
 • Tensegrity
 • Awakened Body Architecture
 • – Προσφέρει προσωπική υποστήριξη μέσω επικοινωνίας μέσω email με την Διευθύντρια εκπαίδευσης μεταξύ των συναντήσεων, με αναλυτικές οδηγίες και πρακτικές συμβουλές για βαθύτερη κατανόηση της εκπαιδευτικής ύλης.
 • – Θα πάρετε πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό με ουσιαστικές πληροφορίες για το Mindfulness και τις εφαρμογές του στο ευρύ πεδίο των Somatics.

Δοκιμάστε μια άσκηση!

Για την ISON Psychometrica «κάθε άνθρωπος μετράει».  

Γι’ αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να βιώσουν τα οφέλη μίας πρακτικής Total Mindfulness

 
Γιατί έβαλα στην ζωή μου το Total Mindfulness. Η επαφή μου με την Ενσυνειδητότητα ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, το 2019 και όταν βρήκα το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Total Mindfulness της ISON, το επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όντως τόσο η εκπαιδεύτρια κ. Στέλλα Κουτρή, όσο και το πρόγραμμα με θεωρία και πρακτική άσκηση, έδωσαν μια πλήρη βιωματική εμπειρία αυτού που είναι η ζωή με Ενσυνειδητότητα.
Κοντογιάννη Στέλλα

Σπουδάστρια Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας - Λαογρ. -Κοινων. Ανθρωπολόγος Msc (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού)

"Με την καθοδήγηση της κ. Κούτρη απέκτησα την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιώ τις τεχνικές του mindfulness στην εργασία μου. Με το πέρας της εκπαίδευσης ένιωσα το όφελος της σε προσωπικό επίπεδο. Λίγα λεπτά την ημέρα εστιάζω σε μένα. Δεν άλλαξε η ζωή μου, άλλαξαν οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά."
Ηρώ Κάτρη

Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "total mindfulness" υπήρξε για εμένα ένα ταξίδι στον κόσμο του mindfulness . Μέσα από αυτή τη διαδρομή με την ομάδα και την καθοδήγηση της Στέλλας, κατάφερα να ανθίζω μέσα από το Mindfulness, να πιστεύω περισσότερο σε εμένα, και να μπορώ να δημιουργώ και να εφαρμόζω ασκήσεις ενσυνειδητότητας σε παιδιά, ακολουθώντας τη δική μου φωνή. Ευχαριστώ πολύ την Στέλλα, τον κο. Σταθόπουλο και την ξεχωριστή μου ομάδα, που ανθίσαμε μαζί. Ακόμη, ευχαριστώ όλη την ομάδα της ISON Psychometrica, για κάθε βοήθεια και την αυθεντική ευγένεια που την χαρακτηρίζει!
Μυρόπη Στάμου

Ψυχολόγος, εκπ. Προσωποκεντρική & Focusing - βιωματική ψυχοθεραπεύτρια

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Act Soma μου άρεσε το ότι δόθηκε έμφαση στο πρακτικό- βιωματικό μέρος σε συνδυασμό με τη θεωρία και περιλάμβανε πλούσιο υλικό το οποίο μπόρεσα να αξιοποιήσω άμεσα στη δουλειά μου. Η συγκεκριμένη μέθοδος βοηθά στη βαθύτερη επίγνωση της σύνδεσης σώματος- συναισθημάτων και στην καλύτερη επαφή μας μαζί τους (κατ' επέκταση και στη βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό μας), ενώ συμβάλλει στην αποφόρτιση από το στρες και στη βελτίωση της διάθεσης. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι βοηθητικό σε ανθρώπους που είναι πολύ αναλυτικοί στην καθημερινότητά τους, οπότε θα τους φέρει σε επαφή με το συναισθηματικό-διαισθητικό τους κομμάτι. Ευχαριστώ πολύ την κα Στέλλα Κουτρή για αυτή την όμορφη εκπαιδευτική- βιωματική εμπειρία!
Ειρήνη Γελέκη

Ψυχολόγος Msc- ειδ. Βιοθυμική Υπνοθεραπεία, Συστημική Ψυχοθεραπεία, Δεκτική Μουσικοθεραπεία Μusic Imagery, CBT

Η εκπαιδεύτρια

Διεύθυνση προγράμματος: Στέλλα Κουτρή (B.Eng., M.Sc.)

H Στέλλα Κουτρή είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κίνησης στα συστήματα Yoga, Pilates, Luohan Qigong, Gyrokinesis, κ.ά. Έχει ειδικευτεί και διδάσκει μεθόδους για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας. Ίδρυσε και διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής Κίνησης “Holistic Moves”. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ολιστικών μεθόδων κίνησης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει εισαγάγει και διδάσκει αποκλειστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένες μεθόδους κίνησης για υγεία και ευεξία. Συντονίζει και αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ολικής Ενσυνειδητότητας, με το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βιώσει μία συνολική αναγέννηση, μέσω των θετικών αλλαγών που επιφέρει στην καθημερινή ζωή.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση και λήψη αποφάσεων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά και έχει επαγγελματικό δίπλωμα μετάφρασης. Αρθρογραφεί και μεταφράζει.

Κατέχει πιστοποίηση ως Mindfulness Teacher & Coach από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance και είναι μέλος των οργανισμών Mindfulness Association και The Center for Mindful Eating.

Με πιστοποίηση της ISON Psychometrica

33 χρόνια Υπολογίζουμε τον Άνθρωπο – www.ison.gr 

 
 
 
 
 
 
 
 

Total MIndfulness

Κάνε ένα πρόγραμμα σήμερα!

Ήταν οι πληροφορίες αυτές χρήσιμες;
ΝαιΌχι