Ζούμε καλύτερα με Total Mindfulness!

Μαθαίνουμε μαζί πώς το Mindfulness μεταμορφώνει τη ζωή μας.

Με ευχάριστους τρόπους αναπτύσσουμε μια πιο συνειδητή στάση ζωής: στην καθημερινότητα, στη δουλειά, στις σχέσεις μας… παντού!

Τα οφέλη για την Ψυχική Υγεία

Play Video
Play Video

8 Συνήθειες για να ξεχωρίζουμε στη δουλεία μας

5 σημαντικά οφέλη του mindfulness στα παιδιά

Play Video

Δες τις εκπαιδεύσεις μας 

Εκπαίδευση και πιστοποίηση στο Total Mindfulness

«Νίκησε τους φόβους, κέρδισε τη ζωή!»

Total Mindfulness Bright Minds

Mindfulness για παιδιά

Η εκπαιδεύτρια

Στέλλα Κουτρή (B.Eng., M.Sc.)

H Στέλλα Κουτρή είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κίνησης στα συστήματα Yoga, Pilates, Luohan Qigong, Gyrokinesis, κ.ά. Έχει ειδικευτεί και διδάσκει μεθόδους για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας. Ίδρυσε και διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής Κίνησης “Holistic Moves”. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ολιστικών μεθόδων κίνησης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει εισαγάγει και διδάσκει αποκλειστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένες μεθόδους κίνησης για υγεία και ευεξία. Συντονίζει και αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ολικής Ενσυνειδητότητας, με το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βιώσει μία συνολική αναγέννηση, μέσω των θετικών αλλαγών που επιφέρει στην καθημερινή ζωή.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση και λήψη αποφάσεων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά και έχει επαγγελματικό δίπλωμα μετάφρασης. Αρθρογραφεί και μεταφράζει.

Κατέχει πιστοποίηση ως Mindfulness Teacher & Coach από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance και είναι μέλος των οργανισμών Mindfulness Association και The Center for Mindful Eating.

 33 χρόνια Υπολογίζουμε τον Άνθρωπο – www.ison.gr 

 
 
 
 
 
 
 
 
Ήταν οι πληροφορίες αυτές χρήσιμες;
ΝαιΌχι