fbpx

Πρώτα εκπαιδεύσου.
Μετά εκπαίδευσε!

Εκπαιδεύσου και πιστοποιήσου στην πρώτη ACTIVITY BASED εκπαίδευση mindfulness σε παιδιά!

+
Χρόνια ISON
+
Εκπαιδεύσεις το χρόνο
+
Πιστοποιημένοι απόφοιτοι

Νέοι εκπαιδευτικοί κύκλοι

1ος Κύκλος : Κάθε Τετάρτη
30/3-13/4, 18:00-21:00

2ος Κύκλος : Κάθε Παρασκευή
1/7-22/7, 18:00-21:00

Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα μέσα από το βίντεο

Γιατί Total Mindfulness BRIGHT MINDS;

Τα σημερινά παιδιά πρέπει να προετοιμαστούν για να ζήσουν σ’ ένα περιβάλλον που δεν μπορούμε να προβλέψουμε, ένα περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς.

Έτσι, είναι πιο απαραίτητο από ποτέ οι νέοι να αποκτήσουν έγκαιρα τα εφόδια που απαιτεί η σύγχρονη εποχή: εφόδια που, από τη μια θα τους καταστήσουν ικανούς να αντεπεξέρχονται στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, και από την άλλη θα τους βοηθούν να ζουν μια ζωή ολοκληρωμένη και ευτυχισμένη.

Για τους λόγους αυτούς, χρειάζονται άρτια καταρτισμένοι Mindfulness Instructors, που θα έχουν μελετήσει σε βάθος τι πραγματικά σημαίνει η Ενσυνειδητότητα και πώς η εξάσκησή της μπορεί να ωφελήσει τα παιδιά και τους εφήβους.

Λίγα λόγια για την εκπαίδευση

 • Υποστήριξη μέσω email μεταξύ των συναντήσεων, με πρακτικές συμβουλές για βαθύτερη κατανόηση της εκπαιδευτικής ύλης.
 • Πλούσιο ενημερωτικό υλικό με χρήσιμες πληροφορίες για το Mindfulness.
 • Συμμετοχή σε κλειστή ομάδα στο facebook, για ανταλλαγή απόψεων και ενίσχυση της προσωπικής πρακτικής.
 • Πιστοποίηση εκπαίδευσης για όσους ολοκληρώσουν όλες τις απαιτήσεις του προγράμματος.
 • Ψυχολόγους, Παιδοψυχολόγους, Συμβούλους ψυχικής υγείας
 • Νηπιαγωγούς, Εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, Ειδικούς παιδαγωγούς
 • Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές
 • Επαγγελματίες που διδάσκουν σε κέντρα δημιουργικής απασχόλησης
 • Οποιονδήποτε αγαπά τα παιδιά και την πολύπλευρη ανάπτυξή τους
 • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση του σχολικού άγχους.
 • Βοηθά στην καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων τους, εξομαλύνοντας τις “δύσκολες” συμπεριφορές.
 • Βελτιώνει τη συγκέντρωση, την προσοχή και τη μνήμη.
 • Ενισχύει την ικανότητα απορρόφησης γνώσης.
 • Βοηθά τα παιδιά να ηρεμούν ευκολότερα. 
 • Υποστηρίζει την αξιοποίηση των εγγενών αναπτυξιακών δεξιοτήτων. 
 • Καλλιεργεί πολύπλευρα τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Δοκιμάστε μια άσκηση!

Για την ISON Psychometrica «κάθε άνθρωπος μετράει». Γι’ αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να βιώσουν τα οφέλη μίας πρακτικής Total Mindfulness

Τι είπαν για μας!

Γιατί έβαλα στην ζωή μου το Total Mindfulness. Η επαφή μου με την Ενσυνειδητότητα ξεκίνησε δύο χρόνια πριν, το 2019 και όταν βρήκα το πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Total Mindfulness της ISON, το επέλεξα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όντως τόσο η εκπαιδεύτρια κ. Στέλλα Κουτρή, όσο και το πρόγραμμα με θεωρία και πρακτική άσκηση, έδωσαν μια πλήρη βιωματική εμπειρία αυτού που είναι η ζωή με Ενσυνειδητότητα.
Κοντογιάννη Στέλλα

Σπουδάστρια Συμβουλευτικής Ψυχικής Υγείας - Λαογρ. -Κοινων. Ανθρωπολόγος Msc (Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού)

"Με την καθοδήγηση της κ. Κούτρη απέκτησα την αυτοπεποίθηση να χρησιμοποιώ τις τεχνικές του mindfulness στην εργασία μου. Με το πέρας της εκπαίδευσης ένιωσα το όφελος της σε προσωπικό επίπεδο. Λίγα λεπτά την ημέρα εστιάζω σε μένα. Δεν άλλαξε η ζωή μου, άλλαξαν οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά."
Ηρώ Κάτρη

Προσωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "total mindfulness" υπήρξε για εμένα ένα ταξίδι στον κόσμο του mindfulness . Μέσα από αυτή τη διαδρομή με την ομάδα και την καθοδήγηση της Στέλλας, κατάφερα να ανθίζω μέσα από το Mindfulness, να πιστεύω περισσότερο σε εμένα, και να μπορώ να δημιουργώ και να εφαρμόζω ασκήσεις ενσυνειδητότητας σε παιδιά, ακολουθώντας τη δική μου φωνή. Ευχαριστώ πολύ την Στέλλα, τον κο. Σταθόπουλο και την ξεχωριστή μου ομάδα, που ανθίσαμε μαζί. Ακόμη, ευχαριστώ όλη την ομάδα της ISON Psychometrica, για κάθε βοήθεια και την αυθεντική ευγένεια που την χαρακτηρίζει!
Μυρόπη Στάμου

Ψυχολόγος, εκπ. Προσωποκεντρική & Focusing - βιωματική ψυχοθεραπεύτρια

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Act Soma μου άρεσε το ότι δόθηκε έμφαση στο πρακτικό- βιωματικό μέρος σε συνδυασμό με τη θεωρία και περιλάμβανε πλούσιο υλικό το οποίο μπόρεσα να αξιοποιήσω άμεσα στη δουλειά μου. Η συγκεκριμένη μέθοδος βοηθά στη βαθύτερη επίγνωση της σύνδεσης σώματος- συναισθημάτων και στην καλύτερη επαφή μας μαζί τους (κατ' επέκταση και στη βαθύτερη σύνδεση με τον εαυτό μας), ενώ συμβάλλει στην αποφόρτιση από το στρες και στη βελτίωση της διάθεσης. Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να είναι βοηθητικό σε ανθρώπους που είναι πολύ αναλυτικοί στην καθημερινότητά τους, οπότε θα τους φέρει σε επαφή με το συναισθηματικό-διαισθητικό τους κομμάτι. Ευχαριστώ πολύ την κα Στέλλα Κουτρή για αυτή την όμορφη εκπαιδευτική- βιωματική εμπειρία!
Ειρήνη Γελέκη

Ψυχολόγος Msc- ειδ. Βιοθυμική Υπνοθεραπεία, Συστημική Ψυχοθεραπεία, Δεκτική Μουσικοθεραπεία Μusic Imagery, CBT

Η εκπαιδεύτρια

Διεύθυνση προγράμματος: Στέλλα Κουτρή (B.Eng., M.Sc.)

H Στέλλα Κουτρή είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια κίνησης στα συστήματα Yoga, Pilates, Luohan Qigong, Gyrokinesis, κ.ά. Έχει ειδικευτεί και διδάσκει μεθόδους για τη διατήρηση της ψυχοσωματικής υγείας. Ίδρυσε και διευθύνει το Κέντρο Ολιστικής Κίνησης “Holistic Moves”. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία ολιστικών μεθόδων κίνησης, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Έχει εισαγάγει και διδάσκει αποκλειστικά στην Ελλάδα πιστοποιημένες μεθόδους κίνησης για υγεία και ευεξία. Συντονίζει και αναπτύσσει το πρόγραμμα της Ολικής Ενσυνειδητότητας, με το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να βιώσει μία συνολική αναγέννηση, μέσω των θετικών αλλαγών που επιφέρει στην καθημερινή ζωή.

Σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην διοίκηση και λήψη αποφάσεων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά και έχει επαγγελματικό δίπλωμα μετάφρασης. Αρθρογραφεί και μεταφράζει.

Κατέχει πιστοποίηση ως Mindfulness Teacher & Coach από τον διεθνή οργανισμό International Mindfulness and Meditation Alliance και είναι μέλος των οργανισμών Mindfulness Association και The Center for Mindful Eating.

IMMA members logo
member-pink-1
greecelogo
KAY-Logo-ForPrint-HighRes
MA_Member_logo-2021-22

Με πιστοποίηση της ISON Psychometrica

1991-2022 | 30 χρόνια Υπολογίζουμε τον Άνθρωπο – www.ison.gr

Total MIndfulness

Κάνε ένα πρόγραμμα σήμερα!